Skoči na vsebino

Spletni katalog

Kaj je spletni katalog in kaj lahko storimo za vas?

 

Spletni katalog je naša storitev, ki lahko vaš katalog, sestavljen za targetirane stranke, spremeni v digitalno obliko za listanje z možnostjo povezave direktno na izdelek v vaši spletni trgovini ali na spletni strani.

Pripravljate tiskani katalog?

Običajno grafični oblikovalec pripravi katalog za tisk. Datoteko v obliki PDF ali podobno (Adobe Illustrator, CorelDraw…) ponudnik izdelkov pošlje tiskarju, ki natisne katalog za distribucijo preko poštnega sistema.

Tiskani letak običajno prejmemo v poštni nabiralnik, na vetrobransko steklo avtomobila ali direktno v roke s strani promotorja.

Velikokrat se tukaj zadeva za ponudnika konča, saj prejemnik ni pripravljen takoj odreagirati, poklicati naročniške številke, se odpeljati v dotično poslovalnico itd., kasneje pa na letak pozabi.

Običajno grafični oblikovalec pripravi katalog za tisk. Datoteko v obliki .pdf ali podobno ((Adobe Illustrator, CorelDraw…) ponudnik izdelkov pošlje tiskarju, ki natisne katalog za distribucijo preko poštnega sistema.
Tiskan katalog

Primer tiskanega kataloga

Digitaliziran spletni katalog s povezavami

Katalog v PDF pošljite nam in pripravili vam bomo spletni katalog za listanje!

Spletni katalog za listanje lahko gostuje na naših strežnikih, na naših domenah, ali na vašem spletnem strežniku.

Iz kataloga za listanje lahko uredimo povezave na vaše izdelke v spletni trgovini ali na landing spletne strani, kontaktne obrazce, na kateri koli spletni naslov želite.

Vaš spletni katalog bo lahko celo leto gostoval na naših spletnih strežnikih in tudi če ne bo več aktualen, bo vseeno privabljal kupce k vam, direktno v vašo spletno trgovino. Ogledali si boste lahko tudi statistiko obiskov in tako primerjali učinek z vloženimi sredstvi.