Skoči na vsebino

O nas

Spletni katalog

Na področju spletnih tehnologij, izdelavi spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij pri TRISTO d.o.o. delujemo že več let. Pri našem delu smo opazili, da nastane vrzel med ponudniki in kupci predvsem v delu, kjer kupec vidi izdelek bodisi v tiskanem letaku bodisi v PDF katalogu, od tam naprej pa do ponudnika ni povezave.

Odločili smo se, da poskusimo povezati ta del – da kupec ne bo izgubljeno taval po spletnih straneh (morda celo konkurence), ponudniki pa bo hkrati zapravljal sredstva za oglaševanje, ki ne bo imelo resnejšega učinka.

Spletni katalog s povezavami daje odlično možnost, da kupec ob udobnem prebiranju spletnega kataloga z enostavnim klikom pride do željenega izdelka na spletni strani ponudnika. Od tu pa je le še korak do nakupa.

Poskusite tudi vi! Preverite našo ponudbo, nas kontaktirajte in uredili bomo tudi vaš spletni katalog.

Zakaj smo drugačni

Ker je naš fokus usmerjen v naše stranke in njihove uporabnike. Ponuditi želimo tisto, kar pričakujejo uporabniki naših kupcev in s tem optimizirati proces zaupanja, ki ga je potrebno vzpostaviti med uporabnikom in kupcem, da posel steče. Trudimo se, da smo vsi zadovoljni.

Super učinkoviti

Globoko zavzeti

Visoko usposobljeni